Cukroví a pečení které zvládne každý
I já se stále učím nové věci v kuchyni :-)
Pařížský krém:I já se stále učím nové věci v kuchyni :-)
Pařížský krém
Svařím smetanu na šlehání s hořkou čokoládou, nechám do rána v lednici a pak vyšlehám s 15 dkg másla.Oboje musí mít stejnou teplotu.
Není vložena žádná fotografie.
Úvod
Nepečené cukroví
Plněné cukroví krémy
Slepované cukroví
Různé cukroví
Cukroví z bílků
Zákusky,řezy,vánočky.
Krémy na dorty a cukroví
Vanilkový
S koňakem
S oříšky
Krém kávoví
Krém čokoládoví
Punčová nádivka
Pařížský krém
Dorty
Pekárna
Pečivo slané, plněné.
Nápoje
Rady
Kniha návštěv
návštěvníků stránky
celkem
105 993
tento týden
284
dnes
94